123, Example Street, City 123@abc.com 123-456-7890 skypeid

FENOMENALNA TORTA: Čoko Bobo – najtraženija torta koja je ikada izmišljena!

Najtraženija torta koja je ikada izmišljenja, od čoko boba. Fantastičnog je izgleda i ukusa, a postaje omiljena poslastica svakoga ko je proba…

Sastojci:

200g (čvrsto upakiran) smeđeg šećera
185 ml (3/4 šalice) mlijeka
125g maslaca, nasjeckanog
115 g (3/4 šalice) brašna
75g (1/2 šalice) glatkog brašna
50g (1/2 šalice) kakao u prahu
3 jaja, lagano se tuče
185 g maslaca, extra, na sobnoj temperaturi
345g (2 1/4 šalice) glazuru šećer u smjesu
95g (3/4 šalice) slad mlijeko u prahu
1 žlica mlijeka, pomoćni
465 g Čoko kuglica
300g tamne čokolade za kuhanje, sitno sjeckani
125ml (1/2 šalice) zadebljana vrhnja
30g maslaca
Priprema:

Korak 1.
Zagrijte pećnicu na 160 ° C. Namažite 20cm u krug tavu sa maslacem. Linije baze i strane tave sa papirom za pečenje.

Korak 2
Stavite smeđi šećer, mlijeko i maslac u mikrovalnu-sigurnu zdjelu. Kuhati u mikrovalnoj pećnici na visokoj temperaturi, miješajući svake minute, za 4-5 minuta ili dok se maslac ne otopi i smjesa bude glatka.

Korak 3
Koristite balon, umutiti miksajući kombinirati brašno i kakao maslac u smjesi. Umutiti u jajetu. Ulijte u pripremljenu tavu za prženje. Peći 55 minuta. Izdvojiti u tavi za 5 minuta da se ohladi prije nego odnesete na rešetke da se ohladi u potpunosti.

Korak 4
Da bi fil napravili, stavite čokoladu, vrhnje i maslac u mikrovalnu-sigurnu zdjelu. Kuhati u mikrovalnoj pećnici na visokoj temperaturi, miješajući svake minute, za 2-3 minuta ili dok se čokolada istopi i smjesa bude glatka.

Korak 5
Koristite električni mikser i izmiksajte dodatni maslac u zdjelu dok ne bude blijed i kremast. Ubaciti šećer za glazuru, mlijeka u prahu i ekstra mlijeko dok smekša. Miješati 1 1/2 žlice smjese.

Korak 6
Postavite preostalu smjesu na stranu za 1 sat i 30 minuta ili dok ne postane gusta, sjajna za mazanje.

Korak 7
U međuvremenu, koristite veliki nazubljeni nož i režite tortu vodoravno u četiri sloja. Stavite biskvit na pladnju. Spreda s jedne trećine na zaleđivanje. Nastavite slojeve sa sa ostalim smjesama i glazuru na kraju, završivši s kolačem. Pokrijte i stavite u hladnjak na 1 sat 30 minuta da se hladi.

Korak 8
Namažite poslijednjim filom iz koraka 4. tortu i ukrasite s čoko bobicama.
izvor www.korisno.net/

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Pokreće Blogger.

Category 1

Find us on Facebook

Featured Content Slider

About Fast Edition

Sports

Video Of Day

Sample Text

Contact

Advertise Here

Translate

Find us on Facebook

video

Čokoladne kuglice

Flickr Images

Text Widget

Definition List

Popular Posts